Fremgangsmåte Skjær kylling i mindre biter og stek sammen med krydder. Jeg klarte til slutt å lokke han inn med pannekaker, deilige nystekte pannekaker av egg, melk, rugmel og kardemomme med smør og syltetøy på
Jeg brukte en paiform hvor jeg la baconskivene som på bildet. og til slutt lukket jeg baconet rundt. Den er over all forventning, den er bare magisk for munn og mage
Bland kylling, ketchup-fløte ogbaconog hell det hele i en stekeform. Stek kyllingen (som har badet i litt grønn tacosaus, chilli og hvitløk) i en varm stekepanne
kutt smør i terninger og smuldre kjapt sammen med melet. D denne er herlig å Fyllt medbacon å passer perfekt til middag eller rett å slett en bedre lunsj
Pai er noe av det beste jeg vet, og jeg liker så godt at det kan varieres i det uendelige. Jeg lurer litt på om jeg skal prøve ut en pizzabunn med kålrot også – stay tuned
Så hadde jeg på oppskåret salat, tomat og paprika på skiven, og til slutt den oppdelte kyllingen, to skiver steikt bacon for å toppe måltidet, og en skive med tomatpesto på toppen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.