1 TINE
MatfløteSlik gjør du detPaibunnDu trenger en paiform eller rund form med løs kant, ca 24 - 25 cm i diameter. Sett stekeovnen på 200 °C. Rull deigen ut og dekk paiformen. Prikk bunnen med en gaffel. Sett deigen kjølig, ca 15 minutter. Bunnen trenger ikke forstekes. PaifyllSprøstek baconbitene. Del brokkolien i små buketter og kok ca 3 minutter i lett saltet vann. La det renne godt av seg. Visp sammen egg og fløte med en gaffel slik at det blir en jevn blanding. Dryss osten i paibunnen. Fordel deretter brokkolibukettene og de soltørkede tomatene over. Hell på eggeblandingen. Dryss de stekte baconbitene på toppen. Stek paien i nedre del av ovnen, til den har satt seg og fått fin farge, ca 35 minutter. Server paien lunken med en frisk salat til.
Server paien lunken med en frisk. Rull deigen ut og dekk paiformen. Dryss osten i paibunnen. Visp sammen egg og fløte med en gaffel slik at det blir en jevn blanding
Jeg brukte en paiform hvor jeg la baconskivene som på bildet. og til slutt lukket jeg baconet rundt. Den er over all forventning, den er bare magisk for munn og mage
Jeg valgte å servere medbrokkolisalat. kutt smør i terninger og smuldre kjapt sammen med melet. D denne er herlig å Fyllt medbacon å passer perfekt til middag eller rett å slett en bedre lunsj
Denne paien har både, brokkoli, baconterningerog spekeskinke i fyllet. Stek baconbiteneog spekeskinka i en panne og fordel utover paibunnen (som du har lagt i en smurt ildfast paiform)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.