kutt smør i terninger og smuldre kjapt sammen med melet. D denne er herlig å Fyllt med bacon å passer perfekt til middag eller rett å slett en bedre lunsj
Du slipper til ogmed å bake brødet. Dette hvitløksbrødet smaker ikke bare helt fantastisk, det er også super enkelt å lage og det blir et flott midtpunkt i en god middag
en håndfull brokkoli, skjær hver lille bukett i to deler. Dagens middagstips er en litt sunnere pai laget av blant annet havremel og fylt medskinke, paprika og brokkoli
Denne paien har både, brokkoli, baconterninger ogspekeskinke i fyllet. Stek baconbitene og spekeskinka i en panne og fordel utover paibunnen (som du har lagt i en smurt ildfast paiform)
Serveres med varm ris og ett dryss koriander. Bali er en øy og provins i Indonesia, går ut i fra at det er denne eksotiske øya som retten har fått navnet sitt i fra, men vet ikke dette sikkert altså, noen som har en bedre forklaring til navnet
Dagens mattips er minipai som passer perfekt til frokost, lunsj og som turmat. Minipai deig. Disse smaker kjempegodt med ost, skinke, koriander og timian på toppen
Denne paien er med sjalottløk, spekeskinkeog ruccula som ble en kjempegod smaksopplevelse. La paien avkjøles litt før du legger ruccula over pynt gjerne medspekeskinke
Gjerne med brød og/eller salat. Bland alt sammen med den ukokte pastaen i en ildfast form. Til gratinert kyllingfilet trenger du kun en ildfast form og en ovn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.