hell over kokosmelk og vann. supper. kjempe godt med nan brød til. deretter har du i scampien sammen med marinaden å lar den koke ca 5 min til. 18 i supper
Rens og del chili, løk og hvitløk og surr de til de blir mykt, ha i vann, kokosmelk, buljong, og paste, fiskesaus, oppdelt sitrongress, limblad, presset lime og sukker
- Du har sitrongress, ingefær og limebladene oppi en gryte sammen med olje. Ta så oppi curry paste, la det surre i noen minutter før du tar oppi kokosmelk og chilisaus
Fikk lyst på noe spicy til middag i dag, så da ble det thaisuppe. Jeg har gått meg en lang tur i finværet og satt ganske lenge å koste meg i sola med ei jeg ble kjent meg for litt siden i botanisk hage
Etter en sterk og varmende suppe, passer det godt med en frisk dessert. ♦ Finhakk løk og stek i en kjele sammen med soyasaus, sitrongress og currypaste
Denne suppen er smaktilsatt med typiske thailandske noter som sitrongress, galangal og kefirlimeblad, som kvikner opp kremet kokosmelk, og frisk limesaft og fiskesaus som balanseres mot hverandre
Start med å koke opp kokosmelk og vann sammen med limebladene. Kok opp blomkål og brokkoli i en egen gryte å ha oppi sammen med kyllingen helt på slutten