Skjær løken i skiver og brun raskt før den tilsettes i sausen sammen med laurbærbladet. Brun kjøttet 2-3 minutter på hver side, og legg det over i sausen. Senk temperaturen og la det trekke 20-30 minutter, til kjøttet slipper beinet
Du kan lage dobbelt porsjon pizzadeig og fordele kjøttsausen over to pizzabunner hvis du ønsker litt mer pizzadeig -og mindre fyll c",) -eller legge på halvparten av kjøttsausen og bruke restene til pastamiddag
Sausen er pikant og kraftig på smak, så du bruker ikke så mye, kanskje et par teskjeer oppå kjøttet. Og er det noen som har peiling på grilling og skikkelig godt kjøtt, så er det vel nettopp argentinerne
Noilly Prat har jeg nettopp oppdaget som flott base i sauser til lyst kjøtt og fisk. Legg ett bryst i hver sin pose og legg inn aromatene med plastfolie mellom dem og kjøttet
Nederst til venstre, sinnsvakt godt kjøtt fra Indre Oslo Matforedling. Cateringkokken Julan kom med noen sinnsykt gode sauser, basert på fond med kanel og annet krydder (kokt i timesvis og avkjølt til gelé), pluss chilisauser i ulike varianter