Det er en kjempe stor grunn til at jeg ofte velger å lage lavkarbovarianteravrisog pastaretter, og det er ikkefordi jeg vilspisemindre karbohydrater, men fordi jeg vilspise mer grønnsaker
Smaktilmed salt og pepper. Veldigsmakfulltogveldig enkelt. Stektris er en rett som rett og slett er fantastisktil å bruke opp rester av mat, mye likt våre retter lapskaus og pytt i panne
Hvis du har rester igjenavris fra dagen før og et lite utvalg grønnsaker i kjøleskapet kan du lage en kjempegod og rask middagogsamtidig bruke opp restene
Jeg har laget en vegetar versjon til våre kjøttfriemiddager, ogvi hadde grønnsaksrester fra en tacomiddag, så derfor er paprikaavulike farger brukt her, men jeg har også hatt iproteinkilder som stekt tofu, egg, kylling eller svinekjøtt, så her er det bare å «freestyle» tildin egen smak
Noen ganger er det godt å bruke kort tid over grytene oglikevel få en smakfullog sunn middag. Finn frem wokenoggi kjøttet (eller rekene) et par minutterssteketidog ta det ut avwoken
Rør inn resten av saltet og erter. Strø resten av vårløken over og server. Har du risresteri kjøleskapet, så er dette en avløsningenetil å blikvitt dem
Dagens kokke var kjapp, og maten smaktenyyydeligitilleggtil at den var mettende. Litt god tidiinnvandrerbutikken "Jalla" i Mjøndalen resulterte i masse grønt, så da er det bare å lete frem den rette oppskriften for omsettingavinnkjøpet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.