PastaBolognese er enkelt, billig og godt. Gi det et raskt oppkok og smak til med salt og nykvernet pepper før du serverer det sammen med kokt Tagliatelle pasta
Pasta til 4 pers. Pasta til 4 pers. Vi har vel alle vår variant av denne klassikeren. Jeg er generelt glad i kremete retter, og er storfan av tomatsaus, så hvorfor ikke kombinere de to
Spe evt med litt mer kraftKok pasta etter anvisning på pakken. En ting vi nordmenn ofte gjør feil er å lage spaghetti bolognese, men ekte bolognese serveres med tagliatelle eller parpadelle
Anrett pastaen på en tallerken og ha bolognesesausen over. I går lagde jeg pastarett av den mørke soya granulat posen som jeg fikk på vegetarfestivalen, ble veldig godt og det smaker og ser ut som kjøttdeig faktisk
Pastabolognese er noe jeg aldri går lei av uansett hvor mye jeg spiser det. Server pastaen med et godt dryss "parmesan" og gjerne friske tomater og basilikum
Når vi en sjelden gang går ut og spiser ender vi opp på en italiensk restaurant hvor jeg og datteren min som også lever glutenfritt, koser oss med pastabolognese
- Fry mushrooms, onion and garlic in a frying pan (as much as you like, with some butter)- Add the meat and chop it with the spatula while frying- Heat a mix of the toamto puree and the bolognese sauce in a sauce pan- Add the stuff from the frying pan into the sauce pan- Heat some olive oil in the frying pan and heat the courgette pasta while stirring in the pesto- Put everything on a plate and eat it
Passet jo perfekt at dagens middag ble så god at jeg bare må dele den med dere Tidligere har vi vært veldig enkle når vi har laget pasta til middag, for vi har som regel bare plumpet et glass med Dolmio pastasauce oppi kjøttdeigen
Line Marions “pastabolognese”. Pastaretter er noe av det beste jeg vet. Line Marions “pastabolognese”. Min mann som ikke er så veldig glad i pasta syns den var supergod
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.