Spe evt med litt mer kraftKok pasta etter anvisning på pakken. En ting vi nordmenn ofte gjør feil er å lage spaghetti bolognese, men ekte bolognese serveres med tagliatelle eller parpadelle
smakes til med salt og pepper. Anrett pastaen på en tallerken og ha bolognesesausen over. I går lagde jeg pastarett av den mørke soya granulat posen som jeg fikk på vegetarfestivalen, ble veldig godt og det smaker og ser ut som kjøttdeig faktisk
Når vi en sjelden gang går ut og spiser ender vi opp på en italiensk restaurant hvor jeg og datteren min som også lever glutenfritt, koser oss medpastabolognese
den er så kjempe god ut så må bare dele den med dere. Kok pastaen knapt mør. Hell grønnsakene tilbake i pannen sammen med vin, knuste tomater og kjøttkraft
Smak til og server rykende varm medpasta etter ønske of Parmesanost. Jeg anbefaler båndpasta som f. Her har dere oppskriften på en helt fantastisk god Kylling Bolognese
- Stek sopp, løk og hvitløk i stekepanne (så mye du vil, med smør)- Tilsett kjøttdeig og hakk den mens det stekes- Varm opp tomatpureen og bolognesesausen i en kaserolle- Tilsett greiene fra stekepannen oppi kaserollen- Varm opp olivenolje i stekepannen og varm så opp squashpastaen mens du rører inn pesto
Passet jo perfekt at dagens middag ble så god at jeg bare må dele den med dere Tidligere har vi vært veldig enkle når vi har laget pasta til middag, for vi har som regel bare plumpet et glass med Dolmio pastasauce oppi kjøttdeigen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.