Bolognese blir best om den får stå og putre lenge, en times tid, eller enda mere – under lokk. Anrett pastaen på en tallerken og ha bolognesesausen over
Heat a large rimmed skillet over medium heat. Once hot, add oil, shallot, and garlic. Sauté for 2-3 minutes, stirring frequently, until slightly softened and fragrant
Når vi en sjelden gang går ut og spiser ender vi opp på en italiensk restaurant hvor jeg og datteren min som også lever glutenfritt, koser oss med pasta bolognese
Bland så inn kjøttdeigen, og bolognesen er ferdig. Nå er det veldig lenge siden jeg har delt en oppskrift med dere, så det begynte sannelig å bli på tide
Line Marions “pasta bolognese”. Line Marions “pasta bolognese”. Pastaretter er noe av det beste jeg vet. Lenge har jeg brukt glutenfrie varianter for å holde meg unna hvetemel
Pasta Bolognese LCHF 4 egg 125 gram Philadelphia naturell. Idag så bestemte jeg at det skulle bli en restemiddag for å få brukt litt av råvarene som ligger i kjøleskap, så da ente jeg opp med denne retten her
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.