Jeeeej. Det er endelig Mai. Måneden for Norges nasjonaldag og ikke minst min bursdag 20. Mai. Den 3. og hittil siste delen i serien “Slik stopper du kjeften på ernæringsfysiologen og legen din” kommer i morgen
Resultatet ble en nydelig supersunnrawfoodkake med nøttebunn, sjokoladekrem og jordbærkrem. Bruk en food prosessor eller en blender til å blande/pulse alle ingrediensene godt sammen
Sist mandag var jeg på rawfood-workshop med “RawFood Academy” på Helt Rå i Sandvika. Kjør dette sammen i en kraftig blender eller food prosessor, og press deretter massen ut i en kake- eller paiform
Denne festivalen ble arrangert på Røa med Rawfood cafè i regi av Madhu´s magiske mat. Rawfood cafèen var veldig populær, på menyen hadde vi blant annet gourmet raw eplepai med vaniljekrem (avbildet ovenfor)
Hei hopp. God dag kjære lesere. Det har blitt mye sjokolademousse i det siste, men som sagt er det som oftest en liten endring i oppskriften fra gang til gang
Før vi dro til København var planen min å spise rawfood til frokost hver dag, noe min rawfood-skeptiske kjæreste også gikk med på siden han elsker juice og smoothie til frokost
Oppskriften har jeg hentet fra thisrawsomeveganlife. Alright, her kommer oppskriften og næringsinnholdet på barene jeg lå ut på instagrammen min før i går
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.