Jeeeej. Det er endelig Mai. Måneden for Norges nasjonaldag og ikke minst min bursdag 20. Mai. Den 3. og hittil siste delen i serien “Slik stopper du kjeften på ernæringsfysiologen og legen din” kommer i morgen
Dette er klart min favoritt lavkarbo kake som fungerer like godt som kos på kvelden alene som å servere gjester i større lag, og nå som konfirmasjonssesongen er over oss er jeg ganske sikker på at den blir en slager også her
SarahBernard kaken(eller opprinnelig er det jo ikke en kake, men småkaker) er oppkalt etter den franske skjønnheten og skuespillerinnen Henriette-Rosine Bernardt, som senere ble kjent med navnet Sara Bernardt
Resultatet ble en nydelig supersunnrawfoodkake med nøttebunn, sjokoladekrem og jordbærkrem. Bruk en food prosessor eller en blender til å blande/pulse alle ingrediensene godt sammen
Sist mandag var jeg på rawfood-workshop med “RawFood Academy” på Helt Rå i Sandvika. Kjør dette sammen i en kraftig blender eller food prosessor, og press deretter massen ut i en kake- eller paiform
Jeg har laget en ikke-raw bounty før og den finner dere oppskrift på HER, men nå skal dere få oppskrift på en av mine beste konfekter noensinne, nemlig raw bounty
Etter å ha lagd konfekten i flere år, har det blitt gjort på flere forskjellige måter, og jeg har kommet fram til at dette er den enkleste måten å gjøre det på
Som jeg sikkert har nevnt tidligere, så er SarahBernard en av mine absolutt favoritter. Den tar litt tid å lage, så denne langpannevarianten er perfekt når du har litt dårlig tid og vil lage noe superdigg
Ha alle ingredisene over i en food processor og bland til du får en deig lignende masse. Hvor deilig hadde det ikke vært å åpne en stor konfekteske å oppdage at alle bitene var sunne, uten kunstig søtning, transfett, tilsettningstoffer og raw
Denne festivalen ble arrangert på Røa med Rawfood cafè i regi av Madhu´s magiske mat. Rawfood cafèen var veldig populær, på menyen hadde vi blant annet gourmet raw eplepai med vaniljekrem (avbildet ovenfor)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.