Deretter heller du lagvis sjokolade – karamell – sjokolade. Så fort kakofettet og kokosoljen er ferdig smeltet så blander det godt sammen med resten av sjokoladeblandingen
I dag kan jeg friste med sunnere karameller. *Pinjekjerner kan til nød byttes ut med cashewnøtter. Den karamellinspirerte godbiten er uten melkeprodukter, gluten og tilsatt sukker
Jeg elsker blandingen av kaffe,karamell og sjokolade. Sjokolade ganache. Karamell frosting. I røren tilsetter du nå melblanding og kulturkaffeblanding vekselvis, begynn og avslutt med det tørre
Ha i den hakkede sjokoladen. Avkjøl cupcakesene helt før du fyller dem medkaramell. De er saftig, har karamellsaus i midten og italiensk marengs frosting på toppen, det kan bare ikke gå galt
Sist mandag var jeg på rawfood-workshopmed “RawFood Academy” på Helt Rå i Sandvika. Bildet ble tatt med iPhone, og ble derfor litt misvisende, men det er virkelig bedre enn ingenting tenker nå jeg
Først i 4 timer på at karamellen skal stivne og så jaggu … Les videre → . Det er ikke så mye å si om denne terten bortsett fra at den en verdt den ventetiden det tar å lage den
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Der ble den gode pizzaen med i bakgrunnen, det var selvsagt fordi jeg ville friste dere mere. Etter å ha rørt sammen det tørre, hadde jeg i smeltet sjokolade
Jeg elsker karameller og de ble hakket bedre med hvit og mørk sjokolade. Du kan også lage de uten sjokolade som rene karameller, eller du kan tilsette andre ting som hakkede nøtter eller tørket frukt
I dag prøvde jeg meg på å lage en rawfood kake med krem. jeg vet at splenda ikke er helt anbefalt innenfor rawfood religionen, men jeg fikk ikke tak i sukrin og har ikke fått pakken fra iherb ennå, så jeg måtte godta dette denne gangen
Men et eller annet sted synes jeg en SMIL skal bestå av lys sjokolade og en litt blankere karamell (altså trenger den litt smør), så jeg gikk for en kombinasjon av mørk sjokolade, karamell og salt i dag
- Kjør alle ingrediensene i en foodprosessor til alt samler seg til en ball. Disse er sukkerfrie, lavkarbovennlige, veganske og RAW (minus mynteessensen som jeg tilsatte for å forsterke myntesmaken)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.