Denne sjokoladekaken er en slik langpannekake som alle liker, store som små. - den er enkel, smakfull og kjempemyk i konsistensen og den dekkes med en deilig sjokoladekrem
Den ble ikke så veldig høy da jeg brukte en litt større form en hva det egentlig skulle være til denne kaken, med jeg reduserte litt på steketiden så kaken ble både saftig og god
Avkjøl kaken, sikt litt melis over og server gjerne med lettvispet krem til. Slik gjør du detTil denne eplekaken trenger du en liten langpanne på ca 20 x 30 cm
Denne kremen bruker jeg også til å fylle makroner med, derfor har jeg lagt denne som egen oppskrift. Dette er oppskriften på gulkremen som lages til Suksesskake
Det var ikke så om å gjøre å ha kompliserte oppskrifter med ingredienslister som en telefonkatalog. Uansett så serveres det i dag en god gammel perle av en sjokoladekake
Dumle er myke fløtekarameller dekket med melkesjokolade - som jeg tipper dere kjenner godt. Det er går kjempefint å bake med Dumle, og kakene får da en herlig smak karamell og mild sjokolade
Ønsker du valnøtter, grovhakker du dem og blander dem med det tørre. Sjokoladekake kan du fint fryse. Stek sjokoladekaken midt i ovnen i 45-50 minutter
Har endel prosjekt som måste bli klara, så satser på en effektiv helg med fint lys. I tillegg er den så praktisk i og med at den har så lang hållbarhet i og med at den må stå i fryseren (ekstra farlig
Knus kjeksen godt og bland den med smeltet smør og sirup. Pynt gjerne under geleen med frukt og bær. Vær oppmerksom på at frukt og bær flyter opp, så for å få de til å ligge stille kan du ha på et tynt lag gelé først sammen med bær eller annen pynt
Crispy havrebunn med karamell,. toppet med mørk sjokolade og peanøtter. - Start med bunnen. Smelt smør og kokosolje på lav temperatur og bland sammen med den tørre blandingen
I mine andre sjokoladekaker brukes det henholdsvis eplemos og kokosmelk for å gi kakene saftighet og holdbarhet, så det kan se ut som om trikset for å få til saftige glutenfrie sjokoladekaker er å tilføre godt med fuktighet i deigen
Kle ei langpanne med bakepapir. Det smaker godt med en god kopp kaffe til. Brownies med marsipan toppet med sjokolade, ristede hasselnøtter og fingersalt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.