- den er enkel, smakfull og kjempemyk i konsistensen og den dekkes med en deilig sjokoladekrem. Tilsett kald, sterk kaffe og melis og pisk til du får en skikkelig luftig sjokoladekrem
Isen lages med kondensert melk og inneholder ikke egg. Det skal visst bli skikkelig varmt i helgen, så da tenker jeg det kommer til å smake godt med en deilig iskake
Eggehvitene piskes med melis til man får en fin og luftig konsistens. Kjevles så ut til dobbel størrelse, prikk tett i tett med en gaffel slik at ikke deigen hever seg når de blir steikt
Det er går kjempefint å bake med Dumle, og kakene får da en herlig smak karamell og mild sjokolade. Dumle er myke fløtekarameller dekket med melkesjokolade - som jeg tipper dere kjenner godt
Går du med en liten tanke om å lage noe godt imorgen, kanskje bake noe. Disse eplemuffinsene smeeelter på tunga, og det aller beste er at det tar lang tid å lage
Café Stings sjokoladekake (med ekstra mye sjokoladekrem). Her har du en kjempegod blåbærpai med smuldretopping som smaker deilig av kanel og pistasjnøtter (andre nøtter kan også brukes)
Denne kremen bruker jeg også til å fylle makroner med, derfor har jeg lagt denne som egen oppskrift. Blant eggeplommer, fløte, sukker og mel i en kasserolle
Ønsker du valnøtter, grovhakker du dem og blander dem med det tørre. Smør et tykt lag deilig sjokoladekrem over kaken og dryss gjerne litt siktet melis eller annet strøss på toppen
Den litt syrlige rabarbraen balanseres godt med den søte marengsen og paibunnen. Kaken er rustikk og fin å se på og passer godt til ulike anledninger – både mer hverdagslige og til fest
Pavlova er en kake som har alt, en crunchy kakebunn, silkemyk krem, toppet med friske bær og frukt. Dette er en sikker vinner på kakebordet og det beste er at den er ikke vanskelig å lage
Så da står jeg igjen med to oppskrifter og begge kommer i fra bakerier i New York. Den skal gå an å skjære brownien i fine biter uten at man må grave ut av forma med skje
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.