Charlotte Royale medjordbær- og champagnefromasj. Jeg har lenge tenkt på å lage en klassisk Ostekakemed gelélokk i langpanne og nå har jeg endelig testet det ut
Med denne oppskriften er det nesten umulig å feile. Oppskriften har jeg fått av en venn som hadde bakt denne til en babyshower som vi overrasket en felles venninne med
- den er enkel, smakfull og kjempemyk i konsistensen og den dekkes med en deilig sjokoladekrem. Ha sjokoladesmøret i eggedosisen sammen med crème fraîche
En herlig sjokolade fristelse med sprø Daim i kremen. visp kremfløten sammen med kakao og melis. bland alt forsiktig sammen og hell røren i en smurt springform ( 24 cm) med bakepapir i bunnen
I mine andre sjokoladekaker brukes det henholdsvis eplemos og kokosmelk for å gi kakene saftighet og holdbarhet, så det kan se ut som om trikset for å få til saftige glutenfrie sjokoladekaker er å tilføre godt med fuktighet i deigen
Fyll med ønsket fyll, jeg bruker ofte en god smørkrem med melkesjokolade. Hvis du ønsker å lage slike ‘rose-swirls’ med glasuren slik jeg har gjort denne gangen så er det slettes ikke vanskelig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.