Lag «ris» av blomkålbitene i en foodprosessor/kjøkkenmaskin med kniv. Bland massen godt med hendene og fordel den på to bakeplater (med bakepapir under)
Kaken er glutenfri, og oppskriften og bildet er hentet fra boken «Bak glutenfrittmed Ulrika». Denne kaken er en gammel gjenganger men hvetemelet er byttet ut med mandel- og kokosmel
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Glutenfri mat. Jeg har fått en del spørsmål om hvordan man lager paien jeg la ut i mitt første innlegg på bloggen, så jeg tenkte å dedikere et eget innlegg til den
Ha i finhakket vårløk og resten av krydderet. Glutenfripaibunn er ikke så helt enkelt å få til. Jeg har ganske gode resultater medpaibunn til søte paier, men det er verre med de salte
Hakk Løken Til Ringer. Kutt Paprikaen, Sjampinjongen Og Grønne Chilien i Terningsstørrelser. Ha i bittelitt Olivenolje, Sett in Leveren, Løken, Paprikaen og Chilien
Løk og soltørket tomat skjæres i tynne skiver, og has i paiskallet sammen med fetaost og oliven. Jeg steker ikke løken først, da blir det litt mer tekstur på paien
En paimed bare grønnsaker og krydderurter smaker utrolig godt, lakserester fra middagen sammen meg litt bacon er også deilig, eller en liten skinkeboks som jeg har brukt i dag - med litt salat, er dette en nydelig middag
rødløk,. Her er paiskallet fylt med godsakene. Når man inviterer nabodamene til koselig lag og kvelds, går mine tanker angående meny mot salat eller pai
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.