Pai er noe av det beste jeg vet, og jeg liker så godt at det kan varieres i det uendelige. Jeg lurer litt på om jeg skal prøve ut en pizzabunn med kålrot også – stay tuned
Pai er enkelt å lage og litt kosemat syns jeg - perfekt sammen med en god dessert på fredagskvelden. Paien jeg deler med dere i dag spiste jeg for en liten stund tilbake og er veldig god
Vegetar paimedpesto (meat free Monday). Og denne gangen er det en av mine bloggvenner Grethe som har bloggen margarites som kom med tips om denne paien
Smak til med salt og pepper. ca 500 g kjøttdeig1-2 løk1 boks mais1 boks tomatpurè1 boks matfløtemakaronisalt og pepperKok makaroni Surr løken i stekepanna en stund, ha det i en gryte
Oppskrift på Nachos med kyllingkjøttdeig, servert med hjemmelaget guacamole finner du her. Hakk løk og hvitløk og stek dem gylne i en stekepanne med litt smør
Pesto er så enkelt å lage at det er unødvendig å kjøpe ferdig på glass. Dette er en annerledes pesto laget med ristede pinjekjerner og smaksatt med soltørkede tomater og i stedet for italiensk Parmesan, har jeg brukt hvit geitost fra Rallarrosa stølsysteri
* salt&pepper. Når pai blir omtalt som et lite festmåltid man har gjort seg flid med, ja, da kan man selv forestille seg hva som har blitt slengt på asjettene her i gården
Derfor er det godt å ha en kjapp og enkel oppskrift på en god pai som tilfredstiller saltbehovet. Hell over fyllet og pynt med cherry tomater og oliven skåret i ringer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.