Lag «ris» av blomkålbitene i en foodprosessor/kjøkkenmaskin med kniv. Bland massen godt med hendene og fordel den på to bakeplater (med bakepapir under)
Glutenfrie rundstykker med cottage cheese og havregryn. Glutenfrie rundstykker. Mal havregrynene i foodprocessor, velg selv om du vil ha dem helt finmalt eller med litt tekstur
Hell olje i vannet med gjæren i og bland godt. Bland salt, sukker og fiberhusk godt ned i melet. no, men jeg har gjort den glutenfri og tilpasset heve- og steketid til det som passet best for oss
Kaken er glutenfri, og oppskriften og bildet er hentet fra boken «Bak glutenfrittmed Ulrika». Denne kaken er en gammel gjenganger men hvetemelet er byttet ut med mandel- og kokosmel
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Nydelig servert med is, vaniljesaus, krem, creme fraiche ol. Smuldrepai må være noe av det greieste å lage, utallige muligheter til fyll, rask tillaging og ok steketid
GLUTENFRIPAI. Bunnen er laget glutenfri og er toppet med pesto, løk og sjampinjong. Pai er enkelt å lage og litt kosemat syns jeg - perfekt sammen med en god dessert på fredagskvelden
125 gram glutenfritt mel (jeg brukte toro fin kakemiks)125 gram meierismør (mykt)63 gram tagatesse (søtning)1 ts bakepulver2 eggLitt kokossukker (eller annen søtning, som tagatesse)Litt kanel2 stk epler. - Kutt smøret i terninger og ha oppi bakebollen- Ha oppi mel, bakepulver og tagatesse- Bland dette sammen (enten med hendene eller i en bakemaskin)- Ha oppi eggene og rør sammen- Ha deigen oppi en kakeform- Kutt opp eplene i båter (fjern skallet)- Legg eplebåtene i kakedeigen og dryss litt kokossukker og kanel over- Stekes i ca 15-20 minutter på 200 grader (stek gjerne litt for lite enn litt for mye, da den fort kan bli litt tørr). 125 gram glutenfritt mel (jeg brukte toro fin kakemiks)
Det finnes mange med gluten-allergi. Glutenfritt focacciabrød. Glutenfritt foccaciabrød. #oppskrift #focaccia #hjemmelaget #glutenfritt #allergi #allergivennlig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.