Enkle gode knekkebrød som er glutenfrie og fine for de som lever på en lavkarbo diett. Du kan tilsette eller bytte ut en ingrediens med finhakkede nøtter eller kokos
Smør røren ut i ei langpanne kledd med bakepapir - jeg bruker rn slikkepott til å spre røren med. Når det er sagt så vil jeg absolutt anbefale disse knekkebrødene til andre som ikke lever på lavkarbo
Ha eggehvitene i blandingen med frø. Fordel på stekebrett og gjør flatt med en slikkepott. Del i 20 deler med pizzaskjerer før de stekes. Kan også lages runde, ca 1 ss til hvert knekkebrød da
Deles med pizzaskjærer før steking. Dette er opprinnelig en oppskrift jeg fikk av en studievenninne, men kominert med et salttips fra en kollega, et Farristips plukket opp i 4-stjerners middag og litt egne erfaringer. 1 plate = 18 knekkebrød. 18 knekkebrød
Og start mandagskvelden med gode sunne knekkebrød. Her kan man bytte ut alle flakene med havregryn. Lenge siden jeg har laget knekkebrød,det er jo så godt
Prøvde derfor å lage selv, men da av spelt. 5 dl siktet speltmel. 5 dl siktet speltmel. Har prøvd å finne gode glutenfrie tortillalefser, men de som jeg har prøvd fra frysedisken har ikke vært gode
Grunnen til at jeg heller av halvparten, er at oppskriften er nok til to stekeplater medknekkebrød, og hvis jeg blander i alt vannet på en gang, så tykner den så mye på grunn av fiberhusken, at den er vanskelig å få smurt utover når jeg kommer til brett nummer to
Disse knekkebrødene er medchiafrø som gjør de ekstra sunne og gode. Hell den våte røren over på smurt (med nøytral matolje) bakepapir og stryk utover med feks en slikkepott, Det skal være et tynt lag (så tynt som du liker knekkebrødene)
Ta tak i bakepapiret på hver side og snu knekkebrødene ned på platen med baksiden opp. Følg med på dem at de ikke blir mørkebrune/brente Ta brettene ut av ovnen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.