Det er også viktig å slippe ut litt damp underveis i stekingen så åpne opp ovnsdøren innimellom. Jeg har laget knekkebrød i flere år, men begynner å gå lei av at alt bare skal være frø og uten den crispy konsistensen knekkebrød skal ha
Enkle gode knekkebrød som er glutenfrie og fine for de som lever på en lavkarbo diett. Bre røren utover et bakepapirkledd stekebrett, bruk en slikkepott dyppet i vann så går det lettere, det blir sprøere og bedre knekkebrød jo tynnere du greier å bre røren utover
Det er jo ikke alle som tåler nøtter, derfor har jeg laget en ny knekkebrødoppskrift. Jeg har brukt mye av de samme ingrediensene som i min første knekkebrødoppskrift som du finner her,
Lavkarbo pannekaker. Første gangen jeg laget disse var jeg litt spent på om han skulle protestere fordi de er litt mer "eggete" en tradisjonelle typer som er laget med mel
Dagens svele prosjekt ønsket jeg å lage glutenfritt, og med protein pulver. Jeg lagde lavkarbo sveler i Januar i fjor, men da brukte jeg gluten for å få luftige sveler
Hvis du bytter ut meierismør med melkefritt smør, så får du en laktosefri variant. Og dersom du bytter ut kremfløten med soyafløte eller noe annet, så får du en melkefri variant
Men nå tenkte jeg å prøve meg en stund uten brød, og da var det perfekt å lage noe nytt. Varm opp kokosolje og kokosmelk med salt og lønnesirup mens du rører, men det skal bare blandes, ikke koke
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.