Ha tomatene over på sterilisert glass medolivenolje, og oppbevar kjølig. Både confit hvitløkog confit tomater passer ypperlig på pizza, sammen med middag, i foccacia og mye mye annet
Stikk i butikken og kjøp de fineste cherrytomatene du finner- jeg fant noen supre cherrytomater på stilk hos min lokale tyrkiske butikk, finn frem litt hvitløk, brød og en god olivenoljeog du er nesten i mål
Dryss over sukker, litt salt, pepper og godt medolivenolje. Olivenolje. Ha tomater, hakket hvitløk, rødløk og chili sammen med friske urter i en ildfast form
Caprese med avocado, parmaskinke, manchego, olivenog chiliaioli. Denne helgen har jeg hatt en god venninne på hyggelig overnattingsbesøk, og vi har blant annet kost oss med antipasti og nybakt foccacia
Gni inn skankene med salt og pepper. Ha over grovhakket løk oghvitløk. Tilsett vin, tomater og vann. Brun dem raskt i en varm stekepanne med litt olje og legg dem i en ildfast form
Bland cherrytomater oghvitløksfeddmedolivenoljeog litt salt og pepper. Denne varianten er sommerlig og fargerik, med cherrytomater fulle av smak og – ikke minst – et helt hvitløkshode
Hell over fyllet og pynt med cherry tomater ogoliven skåret i ringer. Når dagene er så solfylte og nydelige som i dag frister det ikke å stå med kaserollene lenger enn nødvendig
Jeg elsker pasta, men jeg liker også å variere med andre råvarer. Igjen, fant jeg inspirasjon i et matmagasin i USA, hvor de forøvrig har tatt helt av med å lage spagetti eller nudler av grønnsaker
Det er noe fritt og uforpliktende med et måltid med få regler og lave forventninger. Man kan sitte lenge til bords uten å stresse med barn som må i seng eller bekymringer over alt man må rekke før dagen er over
Kvern salt og pepper, avslutt med å dryppe olivenolje over alle grønnsakene. Den beste måten og oppbevare dette er i ett tørt norges glass med en tett lokk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.