Server med en skål olivenoljemed litt balsamico eddik og litt havsaltflak…. Mål opp olje og hell dette i et syltetøyglass ( kan bruke en bolle om du ikke har noe med lokk )
Dryss olivenolje, havsalt, rosmarin og soltørkede tomater over deigen. Dette er ypperlig som forrett og dyppe det i olivenolje eller ha ved siden av en salat eller suppe som noen eksempler
Tilsett resten av ingrediensene bortsett olivenogsoltørkettomatog kjør noen runder til. Ligger litt på etterskudd med alt og det har blitt enkel mat også
Det er noe fritt og uforpliktende med et måltid med få regler og lave forventninger. Man kan sitte lenge til bords uten å stresse med barn som må i seng eller bekymringer over alt man må rekke før dagen er over
Brettet skal stå midt i ovnen og det fungerer best med varmluft. Tomater tørket på denne måten holder seg lenge i en liten glassbolle dekket med plastfolie i kjøleskapet
Dette ble en god, saftig og knasende sprø type focaccia. Den passer godt til å spises alene, til suppe, eller for eksempel fylles med skinke, ost og agurk for å ha med i matpakken
Krydre med rosmarin, timian og havsalt og topp medsvarteoliven. Tilsett olivenoljeog kjør kun et par ganger rundt med maskinen slik at oljen legger seg rundt selve deigen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.