Disse kakene smaker utrolig godt, søte og gode med en frisk smak av sitron. Denne oppskriften har jeg funnet her, hos Min Lavkarbomat, som er en fantastisk lavkarbo-blogg
Bland de malte mandlene, sukrin, splenda, sitronskall, bakemiks og bakepulver i en bolle. Skåld mandlene og kjør dem i en mandelkvern eller blender etter at de har tørket noen timer (gjerne fra dagen før)
For syns skyld la jeg noen skiver medsitron på toppen da jeg satte på grillen. (Dette kan du med fordel gjøre noen timer før middagen skal lages) Kutt så opp poteter og gulrøtter i båter
Elgkjøtt er gjerne noe man symboliserer med høst, brune sauser og tyttebær. Ha de ferdigstekte kjøttbollene over i et ildfast fat som du dekker med aluminiumsfolie
I dag ble det en enkel Sitron Laks til middag, servert med poteter og Brokkoli. Litt olivenolje i bunnen av en ildfast form, 4 lakse fileter, litt salt, pepper ogsitronpepper, litt sitronsaftog to sitronskiver, 225 grader midt i ovnen i ca 25 minutter. Servert med kokte poteter, smeltet smør og brokkoli, så enkelt og utrolig godt 4 laks
Kraftige smaker av sitronog bringebær, kan serveres med is eller litt krem. Perfekt kake til kaffen, også veldig god med litt pisket krem eller vaniljeis til
Og mandeldeigen resulterte i deilige mandelkjeks - som forsvant litt for fort. I helgen hadde jeg besøk av min fine mamma og som søndagssyssel valgte vi å eksperimentere litt på kjøkkenet
Kle en stekeplate med aluminiumsfolie, og stryk litt olje over folien. Server disse nydelige,sprø potetbåtene med enten kjøtt eller fisk-de smaker bare helt magisk
Jeg pleier å servere dem med Brieost og fenalår, men Brie og f. Oppskriften til ca et brett med kjeks. eks druer er jo også en klassisk slager(Det er bare jeg som er så innmari glad i salt mat)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.