*Om du vil lage denne lavkarbo, og ikke bryr deg så mye om “raw”, så kan du bytte agave/lønnesirup med walden farms sukkerfrie pannekake- eller sjokoladesirup
Snickers sjokoladen har jo alle disse tingene, men "kjøpesjokoladen " styrer jeg allikevel unna. Den smakskombinasjon med masse sjokolade, den søte karamellen, salt og nøtter - det passer så bra sammen
Siden jeg ikke har smakt "vanlig" snickers på mange år, så vet jeg jo ikke om denne smaker helt likt, men den var akkurat som jeg ønsket den skulle være
Sist mandag var jeg på rawfood-workshopmed “Raw Food Academy” på Helt Rå i Sandvika. Bildet ble tatt med iPhone, og ble derfor litt misvisende, men det er virkelig bedre enn ingenting tenker nå jeg
Den gir den en liten dose vitaminer, mineraler og antioksidanter så nyt med god samvitttighet . Jeg er egentlig ikke så fan av råe kaker, men denne smakte fantastisk og er syyykt mektig
If you love caramell, you might love this cheesecake, it is super delish, and not to sweet. It has a delicious fudge brownies bunn, caramell cheesecake layer and some loops of ganache,
salt, pepper, oregano, timian Raw "parmesan". Jeg er tilbake på raw food-stien igjen og dagene er fylt med store mengder ferske grønnsaker og ferskpressede juicer
Mos blandingen med en stavmikser eller i en blender. Smak til med sukrin, og ha i vaniljeekstrakt. Hjemmelaget Gelè helt uten kunstige tilsetningsstoffer, aroma, farge og E-stoffer
Smuldr kjeksene, bland de med kokos og smeltet smør. Tin jordbær og kjør de glatt med limesaft. Bland sammen kremost, yoghurt, melis og vaniljesukker, dette blandes så medjordbærmassen
Dette er kanskje ikke helt i tråd medraw food-filosofien, men om du vil piffe opp kaken litt, kan du bløtlegge rosinene i litt rom (gjerne Captain Morgan siden den smaker vanilje) før du strør de over kaken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.