Strengt tatt er det ikke Nigella Lawson heller, for denne kaka er basert på en tradisjonell mandel- og appelsinkake som regnes som spansk i Spania og som jødisk hos jødene
Og denne chocolate chip kladdkakan er så herlig. Chocolate chip kladdkaka. Solen skinner og det er både vasaloppet og 5-mil på tv’en. Så jeg har bakt en hel del, vasket og ryddet hele leiligheten, og nå skal vi sette oss ned med denne chocolate chip kladdkakan i sofaen og se resten av 5-milen. Tar ca 10 min å slenge den ihop, og så må den gräddas/stekes i ca 25-30 – og om du vil ha den mer fast er det bare å øke steketiden/gräddingen med ca 5-10 min. Hell over i en 20-22 cm rund form (ha bakplåtspaper i bunnen. Gräddes/stekes midt i ugnen i 20-30 min
Soolen skinner og alt er bra. Vi er faktisk på väg til Bergianska trädgården (som er den botaniske hagen her i Stockholm) for å tusle litt rundt og såklart gå på kafé (ingen lördag uten, hehe)
GA_googleAddAttr("Tag", "raw-cakes"). GA_googleAddAttr("Tag", "raw-treats"). I think chocolate-mint is a perfect combination and I really think this cake came out well
Chocolate cookies, chocolate milk, chocolate nana ice cream, chocolatecake- you name it. Let the cake sit in the refrigerator for at least six hours- preferably longer, before serving
♥ Det å sette mindre kakebunner i en større kakeform når du fyller på med mousse gjør at kakebunnene ligger inni moussen og ikke synes i kantene - hvilket gir en stilig, utseendemessig effekt
En lettlaget og supergod sjokoladekake - perfekt til helgekosen. Mad about Chocolate Crazy Cake. Crazy Cake er en berømt, amerikansk sjokoladekake som lages uten egg og meieriprodukter
Need not have cake tin you may want to use an iron pot or bowl of refractory glass. Glasur melis kakao finn din styrke en spiseskje kaffe temp 150-200 c° 30 min 4 eggs/4 egg. 1-2 teaspoons baking powder. 1-2 teskje bake pulver. 2-4 tablespoons baking cocoa. 2-4 spise skjeer bake kakao
Dagens søte fristelse er “Chocolate Crunch Cake with Marshmallows and pistachios ” en oppskrift som er tatt ut fra Peggy Porshen sin nye, fantastiske bake-bok
Siden han er glad i kokos i kombinasjon med sjokolade(kake), bestemte jeg meg for at det var den veien jeg skulle gå, så jeg lagde en variant av German ChocolateCake etter inspirasjon fra denne kaken
Det som er så fint med cake pops, er at man kan jukse litt når det kommer til kaken. Denne gangen har jeg prøvd Devil's food cake mix og glasur fra Betty Crocker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.