Ost og skinkegrateng-lavkarbo. (oppskrift her) Ost og skinkegrateng-lavkarbo. til 4 personer3 egg3 dl fløte250 g skinke i biter250 g raspet ost1 ss sennep(kan utelates)2-3 vårløk salt og pepper Bland sammenfløte,eggog sennep
ca 200 gram kjøttdeig, 1/2 gulløk, 1/2 paprika2-3 fedd kvitløk, ca 2 ts tomatpure, en god skvett fløte,litt raspa parmesanost og seltinsalt & peppermix. 2-3 fedd kvitløk, ca
)Originaloppskrift fant eg her på Lenes lavkarbo. 1 blomkålca 150-200 gram baconca 1 pakke fløtelitt ost til toppingKutt bacon i småbita og steik sprøtt. Kutt blomkål i passe buketta og kok møre, 10-12 minutt. ca 150-200 gram bacon
500 gram kjøttdeig1 boks landlord hakka tomater med kvitløk1 fedd kvitløk i tillegg - finhakka1 gulløk - hakka i bitarseltinsaltpeppermixcayenne pepperen skvett fløte'Potet'sausenca 400 gram skiva sellerirotca 1,5 pk kremfløte2 fedd kvitløk - finhakkaseltinsaltpepperKok fløten for seg sjøl ca 15-20 minutt, sånn at den tjuknar litt (fuktighet fordampar)
(2-3 pers)1 squash1 pk kjøttdeig1 glass tomatpurre (lite glass) 1-1,5 dl fløte 1 boks cottage cheese Reven ostSalt, pepper, hvitløkspepper og utrekrydderSalat RømmeFørst skjærer du skiver av squashen på langs med ostehøvel. La de ligge i ca 30-40 min så vannet trekkes ut. Stek i forvarmet ovn på 180 grader i 25-30 min. 1-1,5 dl fløte
Marinert kylling med kebabsaus,mmmmmmmmmmm ♥Rester av gårsdagens dressing har blitt varma til saus. Og var dressingen i går god, so var sausen i dag nyyyydelig, mmmmm ♥Oppskrift som på dressing
Kylling på grønsaks-seng. )1,5 pk fløte1 lite blomkål1 liten brokkoli1 passe bit sellerirot1 liten, raud paprika3 fedd kvitløk3 stilkar vårløk3 kyllingfiletarLitt parmesanostKvitost til toppingForkok brokkoli og blomkål nokre minutt, ca 5-6. Steik i ovnen, 200 grader - ca 30 minutt
Ha oppi gryta dei hermetiske tomatene, kvitløken - pressa i kvitløkspressa, fløte og vatn. )400 g kjøttdeig150 g paprika75 g gulløk100 g sellerirot50 g sjampinjong1 boks hermetiske tomater (400 g)2 fedd kvitløk 2 dl fløte1 dl vatn oreganopaprikapulverpeppermixcayennepepperseltinsalt2-3 ss matyoghurtBrune kjøttdeig, ha den over i ei gryte. Lat gryteretten putre5-10 minutter, sånn at smakane setter seg og grytatjuknar litt. 2-3 ss matyoghurt
Idag skal dere få oppskriften på lavkarbo pitabrød. Lavkarbo Pitabrød. Slik lager du lavkarbo pitabrød. De lavkarbo pitabrødene brukes som vanlige pitabrød
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.