Nei da, enkelt, raskt og godt skulle det være og det var hjemmebakt. Det var ikke så om å gjøre å ha kompliserte oppskrifter med ingredienslister som en telefonkatalog
God og enkel er den uansett, og er basert på kokt, most appelsin og malte mandler. I min variant, som er halv porsjon av originalen, holder det med én, men jeg koker to allikevel, for den andre fryser jeg ned, slik at jeg slipper å koke appelsin neste gang jeg vil lage denne kaka
Crispy havrebunn med karamell,. toppet med mørk sjokolade og peanøtter. - Start med bunnen. Smelt smør og kokosolje på lav temperatur og bland sammen med den tørre blandingen
Har endel prosjekt som måste bli klara, så satser på en effektiv helg med fint lys. I tillegg er den så praktisk i og med at den har så lang hållbarhet i og med at den må stå i fryseren (ekstra farlig
Akkurat hva denne kaken er bedre enn, får det være opp til hver enkelt å bedømme. Bland de tørre ingrediensene i en bolle og rør sammen med en stor visp
) å det kjekke medostekaker er at de er lette å lage glutenfrie. knus kjeksen, bland den så sammen med smeltet smør, ta bakepapir i bunnen av en springform og fordel kjeksen i bunnen
I mens smøret smelter, blander du alle de andre ingrediensene godt med håndmikser. ) Nå har du nydelig loff du kan nyte med ditt favoritt pålegg på 30 g mandelmel fra skåldede mandler (ikke fettredusert)
Så enkel å lage. Forkylningen (og öroninflammationen/ørebetennelsen) blusset opp i går, så etter et dygn med enormt mye sömn (altså enormt mye haha), har jeg i dag mye mer energi
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.