Basiskryddere du trenger. Kraft, jeg brukte kylling, 200 ml Femkrydder, 1 ss Fiskesaus, 1 dl Koriander, en hel plante Mynte, en håndfull Hvitløk, 2-3 fedd Chili, så mange du ønsker Ingefær, ca 1 cm i biter Tørkede limeblader, 2-3 stk
Maten i Vietnam er inspirert av både fransk og kinesisk kjøkken. Vietnam blir ofte omtalt som urtenes hjemland, og har utviklet en særegen og imponerende kokekunst
Da skulle du ha verdens beste vietnamesiske biffsalat klar til servering. Posted on 29. juni 2016 by EinarNilsen in Endelig helg, Forretter, Kjapp mat, Lavkarbo, Middag, Småretter, Sunn mat, Thai
Legg kyllingvinger i en ovnspanne, som er stor nok til at kyllingvingene ikke ligger oppå hverandre. 1 kg kyllingvinger, ikke fryste. 1 kg kyllingvinger, ikke fryste
De fleste oppskriftene jeg har på “hot wings” eller kyllingvinger er veldig amerikansk inspirerte. Men er du glad i orientalske smaker, er disse asiatiske kyllingvingene super gode
Denne retten er en sabotasje mot å bruke kyllingfileter uten skinn. Ja, jeg er rett og slett litt lei av å bruke rene og pene kyllingfileter og synes de er blitt kjedelige å bruke for tiden
Da er vi godt i gang med en ny uke allerede. Har du hatt en fin mandag. Selv om det regner, finn frem smilet, styr tankene inn på den positive kanalen og la denne uken bli bra Det blir aldri noe bedre enn hva du gjør det til selv
Samboeren fikk så veldig lyst på kyllingvinger her forleden dag. Vi bestemte oss derfor at vi denne helgen kunne ha med dette som en del av en "snacks-middag" på fredagskvelden
EN ENKEL LITEN SNACK FOR VARME SOMMERKVELDER MED BARN OG BARNEBARN. Enten du griller ute eller du legger den til grilling i stekeovnen, så er dette smakfullt og litt annerledes
Jeg synes det er skikkelig deilig med middager hvor grønnsaker fyller mesteparten av tallerkenen, og kjøttet spiller en litt mindre rolle, da blir man liksom ikke så tung i magen, også gjør man samtidig noe fint for miljøet
Skal man lage denne suppen på «ekte» vis koker man først kraft på kjøttet du skal bruke i suppen, men ved å jukse litt og bruke kraft eller fond man har fra før så slipper man å bruke noen timer på det først
Vietnamesiske vårruller etter Bent Stiansen. Matfagklassen på skolen min hadde laget vårruller, og læreren deres skrøt av hvor flinke de var og hvor gode vårrullene var
Denne salaten MÅ prøves. NOe så godt. Det er lenge siden jeg har laget noe så godt. Nå skal det sies at jeg elsker asiatisk mat og koriander så dette var noe for meg
Det er Vietnamesiske sommerruller, altså ferske ikke kokt-i-olje vårruller. Vi har en familiefavorit, vi for så vidt fler men denne hører nok til de mer sjeldne
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.