2-3 ss pesto (spinatpesto). Det er ikke like lett å vite hva man skal servere til middag hver dag, av og til kan man være helt tom for ideer, og det var min tur i dag
Pesto, finnes det noe mer fantastisk å ha i kjøleskapet. Det er himmel i en krokke. Jeg liker å lage persille-pesto og basillikum-pesto men denne gangen hadde jeg lyst til å bruke noe annet
Ved siden av hadde vi salat, avokado, spinatpesto og oliven. Plutselig var det kaldt ute igjen. Flaks at jeg allerede har rukket å grille masse allerede
Det som også er bra er at den kan lages av alt mulig som for eksempel ramsløkspesto med kokos, ingefær og chili, spinatpesto med gresskarkjerner og parmesan eller kanskje du vil prøve en gul variant - gresskarpesto
1. Forvell spinat, press av vannet og grovhakk. Rens hvitløk og skjær feddene i 3-4 biter. 2. Ha olje, hvitløk og smør i en hurtigmikser og kjør sammen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.