1. Vask potetene og skjær dem i større biter
2. Skjær i båter ved hjelp av Ultramix/PRO
3. Varm oljen og stek de skivede potetene til de blir sprø
4. Tøm av og la dem tørke på et kjøkkenhåndkle
5. Riv skall fra limen og bland med salt og paprika
6. Bland krydder, salt og paprika til en finkornet saltblanding
7. Dryss litt av saltblandingen over chipsen. Spar på resten.
8. Serveres med cilantrodipp
Søtpotetchips / Sweet Potato Fries. Åå, disse er så gode. Noen ganger blir jeg så inderlig lei av vanlig middagstilbehør som poteter og ris, men disse chipsene her er en perfekt motvekt til kjedelig tilbehør
Da bør du prøve søtpotetchips. Vil du ha en sunnere helgekos. Disse er både enkle å lage, sunt og veldig godt som tilbehør, en del av Tapasbordet eller spise som snacks
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Dette tror jeg er verdens aller beste snacks. Perfekt for både små og store, kan erstatte både potetgull, lørdagsgodteri, serveres sammen med middag og så videre
Når vi en sjelden gang spiser rødt kjøtt blir det for min del oftest en entrecote. Den må ha litt marmorert fett for smakens skyld og så må den være riktig og godt mørnet
Idag er det lam med søtpotetchips og rødvinssaus som står på menyen. Hjemmelaget snacks er alltid godt og disse søtpotetchipsene er et veldig godt tilbehør til middagen
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Idag er det lam med søtpotetchips og rødvinssaus som står på menyen. Hjemmelaget snacks er alltid godt og disse søtpotetchipsene er et veldig godt tilbehør til middagen
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Server som den er eller med for eksempel søtpotetchips. Det lite som er så godt som en skikkelig biff i ny og ne, men noen ganger kan en solid biffmiddag bli omfattende å lage i stand
Søtpotetchips 1 middels stor søtpotet 1 ss olje salt og pepper. Hei godtfolk. I dag får dere denne fargerike retten med hjemmelagde fiskepinner servert – en vinner hos både små og store
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.