Lillebroren min, som ikke spiser raw mat eller noe, sa det var den beste kaken han hadde smakt. Og sjokolademonsen som jeg er, måtte det jo selvsagt bli sjokoladekake
This is my life - Det handler om å ta vare på seg selv..
Sist mandag var jeg på rawfood-workshop med “Raw Food Academy” på Helt Rå i Sandvika. “Raw Food Academy” består av Diego Castro og Vit Jayo fra Sør-Amerika
I går var det bursdag i familien, og jeg benyttet anledningen til å lage en RawSjokoladekake etter inspirasjon fra Økosjokolade sitt oppskriftshefte (fått i helsekosten)
Langpanne sjokoladekake med glasur, non-stop og seigemenn er en klassisk barnebursdagskake. Sjokoladekaken smaker kjempegodt og er en populær kake i barnebursdag
♦ Raw sjokoladehjerter♦ Rosa kokos - oppskrift HER. Sjokoladekake. Valentine's day eller ei, dette er en helt vanlig sjokoladekake gjort litt ekstra stas på
Det er kanskje ikke lurt å lære barna dette, da de kommer til å tyv-spise sjokoladekake ved en hver anledning, og siden det tar så kort tid å lage, er de ferdig med kaka på den tiden du bruker på å hente posten
Da en av kollegaene mine kom på jobb med restene av en sjokoladekake i langpanne på mandag og hun fortalte at hun hadde funnet oppskriften på Trines Matblogg, tok jeg hintet
Jeg ELSKER sjokoladekaker, og er alltid på jakt etter nye varianter. Kaken er en ekstra mørk sjokoladekake uten melk, fylt med peanøttfrosting og «Smil» ganache
Bunn. 120 g mørk sjokolade 150 g TineSmør 4 egg 60 g hvetemel 150 g sukker Glasur. 0. 75 dl TINE Kremfløte 1 ss TineSmør 100 g mørk sjokolade Slik gjør du Rund kakeform, ca 20 cm i diameterI stekeovnen ved 200 grader C i ca 30 minutter Bunn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.