En slik raw food lunsj inneholder gjerne mer grønnsaker enn nordmenn flest får i seg i løpet av en hel dag og den er smaksrik, næringsrik, full av fiber og meget mettende, tro det eller ei
Her er en oppskrift på en enkelogrask salat som kan lages kvelden før eller på morgen. Vi har funnet ut at fiskekake er undervurdert, det er kjempe godt å skjære opp i biter, steke og ha i en salat
Jeg vet mange av dere synes det er vanskelig å tenke raske, sunne og enkle løsninger hva kommer til mat på farten, men av og til trenger man bare å få det servert som i dette tilfellet i et enkeltblogginnlegg
The post Enkel, raskog god tomatsuppe. Tomatsuppe er en raskog rimelig løsning hos oss,. Den er latterlig enkel, knallgod og perfekt å smelle sammen om man har litt kjøttrester etter ukas middager
Oppskriften er hentet fra Erica Palmcrantz og Irmela Lilja sin bok “Raw food på norsk“. For en stund siden hadde jeg farmor på besøk og jeg serverte henne denne gulrotkaken
Av og til er det greit å kunne slenge sammen en kake raskt. I dag lager jeg muffins av oppskriften da jeg skal lage cake pops og trenger at det er fort ferdig
Oppskriften er enkel, lages i brødform og du trenger følgende til en brødform. Varm opp en panne på svak varme med kokospalmesukkeret og de hakkede mandler og hasselnøttene(jeg bruker en blender/foodprosessor for å få veldig små biter)
Raskogenkel heimelaga majones eller aioli. Vaniljesaus eller vaniljekrem er eit av alternativene, men heimelaga aioli eller majones blir også laga innemellom
Blogg. Egg kan oppbevares lenge i kjøleskap, men før bruk kan de godt være romtemperert, og egg tåler godt å oppbevares et par dager på kjøkkenbenken, da kommer alle de gode egenskapene til egget best frem- og du får bedre plass i kjøleskapet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.