Det er tid for pepperkakene. Til mine pepperkaker trenger du. Husk at pepperkakedeigen må ligge kaldt en stund før du kjevler og stikker den ut, og jeg syns den er aller best hvis den får ligge over natten kaldt
Så pepperkakene mine ble litt tykke, men det smakte hvertfall pepperkaker. D I tillegg så er jeg mer fan av selve kakedeigen enn kaker, så som alltid ble det litt for mye pepperkakedeig-spising i forhold til pepperkake-baking
Men puh, har ordnet med pakkekalender, julen er planlagt og første runde med pepperkaker er bakt. Ble ikke baking, siden jeg stekte pepperkakene i forkant, men ble utrolig masse pynte og hygge
I dag skal vi ta for oss pepperkaker. Jeg liker mine pepperkaker krydret. PepperkakegriserNår du er lei av å lage pepperkake menn, hjerter og andre figurer ruller du små klinkekuler og lager peppernøtter fra resten av deigen
De paleo pepperkakene har fått mye skryt, men siden jeg alltid liker å prøve nye kombinasjoner, skal dere i dag få oppskriften på en ny pepperkake-variant
Jeg har lenge hatt planer om å lage sånn god, myk pepperkake som man får kjøpt like før jul. I dag, på en sånn fin høstdag som denne, med sol og frisk kulde, slo jeg til med en lys pepperkake med snørfrisktopping til
Pepperkaker. Pepperkaker er et av julens MÅ HA. Pepperkaker. Rør inn pepperkakekrydderet. Det gjør hele den ekstra tiden det tar å lage egen pepperkakedeig verdt det
Visp sammen et par egg i en liten bolle eller skål, før de så røres inn i resten av pepperkakerøren. Pepperkakedeig Sukker - 250 gram Lys sirup - 250 gram Kanel - 1,5 ss Malt ingefær - 3/4 ss Malt nellik - 1/2 ss Smør - 250 gram Natron - 1 ss Egg - 2 stk Hvetemel - 750 gram
Samtidig som de smaker jul og pepperkaker. Jeg har nemlig fått litt "diller" på det der pepperkakekrydderet,og har nå brukt opp hele porsjonen jeg laget
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.