Sukkerfri sjokolade med melkefyll 2016-03-18 14. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 100 g sukkerfri melkesjokolade 200 g vikingmelk 100 g sukkerfri hvit sjokolade. Fremgangsmåte Lag melkefyllet ved å smelte hvit sjokolade i en kjele på lav varme, tilsett vikingmelk og la det småputre i 15-20 min til det tykner
2017 - 12. 14 3 kommentarer. Disse smeller du sammen på 1-2-3. Cirka 300-320 gram mager kesam 4 egg Cirka 250-300 gram havremel (eller havregryn) Hvis du ønsker kan du tilsette valgfri smakstilsetning, for eksempeloregano eller annet krydder, hakkede urter, revet parmesan etc. ) - Silje Bjørnstad - 300-320 gram mager kesam. 250-300 gram havremel
bokhveten i 8-12 timer. bokhvete, salt og 1,5 dl vann i en kjøkkenmaskin med s-blad og kjør i noen. 8-12 timer Den vil nå være slimete. 1,5 dl vann i en kjøkkenmaskin med s-blad og kjør i noen
8 ss smør 3 ss sukrin gold 2 ss kanel Til 6 snurrer. (Du får proteinfabrikken sin på Meny - ikke sponset eller reklame) 1,5 dl vann Slik gjør du. Sett ovnen på 180 grader - varmluft I en varm stekepanne deler du nå røra i 6 De skal stekes kun på den ene siden. De vil heve mer, og blir tilslutt 1,5-2 cm høye avhengig av diameter. 3 ss sukrin gold. 6 De skal stekes kun på den ene siden
Så nå er det slutt på dyre utskeielser som kaféturer og take-away kaffe, for en stund i det minste. 1 dl sjokolademelk (jeg brukte Q-meieriene sin). 3 isbiter. 3 isbiter
#Is #Iskrem #fløteis #iskremtoingredienser. 1 boks Søt Kondensert Melk (SKM) (397g). Kjøp Nestle Søt kondensert melk på Kiwi eller annen butikk som fører merket, rett og slett fordi de andre merken på Meny og Ica kjeden koster 15-20 kr mer. 2/3 kopp Knuste Oreo kjeks. 2/3 kopp Nonstop knust i blender. 1 boks Søt Kondensert Melk (SKM) (397g). 2/3 kopp Knust
Dette er en litt “på-slump”-kake, så det er ikke krise om ikke målene er helt perfekte. Blend alle ingrediensene til en kremet pudding-aktig konsistens
For tilsatt smak kan du tilsette noen dråper peppermynte, vanilje- eller mandelessens. Nydelig hjemmelaget marsipan som er perfekt til marsipankuler og marsipanbrød
3 gram sukker. Jeg skal komme med en tilståelse. Grunnen til at hovedinnholdet på bloggen min er så enkelt å lage er rett og slett fordi jeg selv er for utålmodig på kjøkkenet
-. -. -. -. 3. 3. L. A. V. K. R. B. O. J. E. S. k. u. n. i. g. r. e. d. s. 1. 7. 0. 2. 5. l. ø. ,. t. y. o. b. 8. m. a. H. å. p. v. j. D. +. f. 9. c. h. w. N. æ. 6. #. P. T. n L
Jeg har nemlig hatt en fridag - alene. En del av meg begynte med en gang å planlegge alt jeg kunne gjøre av rydding og huslige ting, men så tok jeg meg faktisk i det
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.