men nå har jeg blant annet byttet ut hasselnøtter og mandler med gresskarkjerner og solsikkefrø. Her må du følge med, de skal ikke bli brent, men heller ikke være myke når du trykker på de
Denne oppskriften har jeg funnet her, hos Min Lavkarbomat, som er en fantastisk lavkarbo-blogg. Disse kakene smaker utrolig godt, søte og gode med en frisk smak av sitron
Dette ble en god, saftig og knasende sprø type focaccia. Den passer godt til å spises alene, til suppe, eller for eksempel fylles med skinke, ost og agurk for å ha med i matpakken
Selv om jeg i dag lagde det som en focaccia så regner jeg med at det går an å bruke den som en loff. Ha røren over i en brødform dekt med bakepapir eller smør
Ingen forheving og etterheving - bare rør sammen alle ingrediensene og stek. Lavkarbo brødbakst er så utrolig mye enklere enn vanlig tradisjonell bakst
Pizza med kjøttdeig, løk,sjampinjong, bacon og pepperoni. - salt og nykvernet pepper. Går du ikke på lavkarbo, er det bare å bytte ut bunnen, godt smaker den uansett
Ha i eggene, og bland de godt inn med en håndvisper, eller bruk kjøkkenmaskin. Lefsene holder seg godt et par dager i kjøkkenskuffen, eller de kan fryses med matpapir mellom hver lefse
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.