Til en majones bruker man mildere oljer som solsikke- eller rapsolje, men glem det. Denne aïolioppskriften er det nærmeste man kommer en autentisk provensalsk oppskrift på aïoli
Denne oppskriften er helt AMAZING. Og dette har jeg mamma til å takke for (merci maman. ). Alle jeg kjenner vegrer seg litt til å lage béchamelsaus fordi det klumper seg, det er litt tungvint med flere steg, smøret må ikke brenne, man må spe melken gradvis… Glem det
Yes. Nå mestrer jeg endelig kunsten å lage brownies. Jeg har prøvd uendelig mange oppskrifter og er så fornøyd med denne – enkel, god, myk i midten og en tynn crispy skorpe på toppen – naaam
Hjemmelaget majones lager du raskt med en stavmikser. temperatur, vil majonesen bli til 'suppe'. Når du ser at emulsjonen starter så løfter du litt på stavmikseren, forsett og kjøre mikseren forsiktig opp og ned til majonesen er ferdig
Mange sier det er lett å lage hjemmelaget majones, men jeg synes ikke at det er lett. Jeg må mange ganger bruke flere forsøk, men jeg tror jeg har funnet ut en teknikk som fungerer for meg
Denne suppen blir aller best om du tenker slow food. Løken surres på svak varm i en time eller to. Har du dårlig tid går det fint å steke i løpet av et kvarter men aller best blir den når du gjør det saaaaaaaaaaaakte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.