-) Det blir heller ikkje noko særlig med bilder då kamera mitt er igjen heime. -). Denne veka har eg og mi firbente venninde Tinka hatt husmorferie på hytta
-) . En av favorittene er da eplekake med vaniljefyll. 1-2 epler. 1-2 epler. Som dere kanskje har fått med dere er jeg veldig glad i vaniljekrem, og synes egentlig at det passer til det meste
For meg hører varm nybakt eplekake og høst uløselig sammen. Nå er de norske eplene å få kjøpt i butikkene, og de smaker så uendelig mye bedre enn de importerte
-) )kanel. - Visp egg og sukker til eggedosis. - Smelt smøret og ha så opp i fløten/melken. - Hell en jevn tynn stråle av smør/fløte blandingen opp i eggedosisen mens du visper
Eplekake hører virkelig denne årstiden til hvor man kan få tak i deilige Norske epler. Denne eplekaken er så enkel og utrolig god, elsket av store og små her i huset
Stapp eplene ned i røra og steik ved 175°C på nederste rille i 30-40 min. Det er mange som mener at sukkerfrie og "sunnere" kaker ikkje smaker noe godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.