Dette er klart min favoritt lavkarbo kake som fungerer like godt som kos på kvelden alene som å servere gjester i større lag, og nå som konfirmasjonssesongen er over oss er jeg ganske sikker på at den blir en slager også her
I dag skal du få oppskriften på noen veldig enkle mandel cookies. Rull kuler med hendene(du kan godt smøre de med litt olje om du synes deigen klistrer) og sett på en bakepapirkledd stekeplate
Litt ekstra kokosolje for å smøre på vaffeljern. Hun er heldigvis en veldig klok og fornuftig fjortis som skjønte med en gang at et lavkarbo kosthold er absolutt den beste veien å gå, men har imidlertid en mor (min kjære søster) som virkelig ikke liker å lage mat
Her kommer oppskrift pålavkarbo ostekaken som jeg har lovet å legge ut. Jeg selv ville ha litt sødme i bunnen, men toppen på kaken ville jeg ha en del syrlighet
Tidligere har jeg postet oppskrift på allergivennlige sukkerfrie bounty, men i dag “super sizer” vi den populære kokos sjokoladen og lager en hel bounty kake
Lavkarboblåbærmuffins. Kokosmel er helt ypperilg til lavkarbo baking men her må man være nøye med mengden - den oppfører seg svært annerledes enn andre typer mel
Pisk egg og søtning, her har jeg brukt sukrin gold og tagatesse, en annen gang brukte jeg sukrinmelis og tagatesse (det kjøper du på helsekost) man bruker det man har
Prøv å få deigen litt opp på kantene, så lekker det ikke så lett når du skal ha i fyllet. Sett gjerne formen på en langpanne, det er mulig det kan lekke litt ostemasse til og begynne med
Bruk en spiseskje og form små topper / kuler og sett dem på bakepapirkledd plate. de skal være sprø utenpå og myke inni, og skal ha en lett gyllen farge
Rull deigen i små kuler og sett de på et stekebrett kledd med bakepapir. Stekes i 15-20 minutter og avkjøles på rist (disse er litt skjøre før de blir helt avkjølte) 50g myk smør eller kokosolje
Nå er ikke jeg akkurat på en lavkarbo diett, men visst en vil kose seg litt i hverdagen er det jo kjekt om kosen kan nytes med god samvittighet, ikke sant
Sett bollene rett på bakepapir på en stekeplate, strø litt havregryn på toppen. Lavkarbo rundstykker med bokhvete, maismel og havre – 9 stk. Del deigen i 9 like store biter og trill dem til boller i hånden (blir mindre klissete om du har litt vann på hånden). Stekes på 200 C varmluft midt i ovnen i ca
Visp sammen, og ha på kaken. Oppskriften fant jeg hos Fotballfrue, men har endret litt på den. Sett ovnen på 180 grader. PS - har du ikke Johanneskjernemel kan du feks bruke 3 toppede ts med arrowroot mel (hva heter det på norsk da
Klapp ut deigen til et rektangel på en plastfoliebit og ha over fyllet. Denne er fortsatt lavkarbo, men har hakket mindre fett og hakket mer fiber enn orginalen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.