Denne oppskriften er med som en av 10 finalister til Norges beste bakst 2017. Solboller spises mange steder for å feire at sola kommer tilbake etter mørketida
Til 1 kg brød trenger du. - 235 g revet gulrot- 280 ml lunkent vann- 2 ss solsikkeolje eller rapsolje- 600 g hvetemel- 1 ts salt- 4 ts sukker- 4 ts tørrgjær- en håndfull solsikkefrøBle du fristet
GA_googleAddAttr("Tag", "eltefritt"). Dette er vårt absolutte favorittbrød. Det er saftig, har god skorpe, og er overraskende godt – selv etter frysing
Dette brødet er garantert det beste du har bakt. Og du slipper å kna. Ingredienser. 300 g hvetemel125 g speltmel3,5 dl vann2 ts salt0,5 ts gjær (tørrgjær)Fremgangsmåte
Og jeg tør påstå verdens enkleste å bake. Jeg har laget surdeigsbrød tidligere, men da fra en oppskrift som var både omstendelig og krevde flere dageslange prosesser før brødet var ferdig, så surdeigsbrød har jeg de siste årene bare kjøpt hos bakeren
Ingredienser. 300 g hvetemel, semolina, eller annet fint mel. 125 g grovt mel. Fritt valg. Man kan og bruke bare grovt mel, da får du et meget sundt men fast og lite luftig brød
Enda et matinnlegg, men denne brødoppskrifta må bare deles. Vi har oppdaget et helt genial måte å bake brød på, for oss som ikke er så glad i knaing og styret med vanlig baking
Det norske hverdagskostholdet består av mange brødskiver, både til frokost, lunsj og kveldsmat. Da blir det viktig at det brødet vi spiser inneholder næringstoffer som er bra for oss
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.