Jeg har ikke eksperimentert med søtning i denne fromasjen, jeg prøver å få den perfekte oppskriften på sukkerfri dronningmaud, men det kan ta sine forsøk
Denne desserten kalles også dronningMaud pudding og haugesund-dessert. I 1906 da dronningMaud og kong Haakon var på signingsferden, fikk de denne desserten da de ankom Haugesund
DronningMauds kake er en fantastisk god kake som har sin naturlige plass på et kakebord. Bunnen er basert på kransekakedeig som er toppet med en velsmakende fromasj i flere lag med raspet sjokolade mellom hvert lag
2 plater Dronning kokesjokolade, revet. Denne desserten faller virkelig i smak hos både store og små. Dette er fromasj laget av eggedosis og pisket krem, smakt til med sherry eller portvin
Og julaften er dagen for Kalkun til middag og DronningMaud Fromasj til dessert her i hjemmet. Mange kaller jo også denne fromasjen for Haugesundsromasj da den første gang ble leget til ære for Dronning Maid og Kong Haakons visitt i Haugesund
½ plate dronningsjokolade. Sett fram fem lekre glass eller skåler. Denne oppskriften krever at fromasjen får stivne i kjøleskapet en god stund før servering
Mmmm. Dette er utrolig deilige marshmallows. Vaniljemarshmallows med hakket sjokolade som bare smelter på tungen… Du finner garanter ikke bedre godteri til vinterferien
Desserten blir også kalt DronningMauds pudding, DronningMauds fromasj og Haugesunddessert. DronningMauds pudding eller HaugesunddessertHerlig festdessert som ble komponert av en lokal kokk i Haugesund til DronningMaud og Kong Haakons besøk i byen under signingsferden i 1906
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.