Stek kjøttdeigen, når den er gjennomstekt har du gulrøtter, løk og tomater i en stor gryte. Bruk en ''potetmoser'', mos potetene, kjør i kjøkkenmaskin sammen med litt melk, smør eller olje, pepper og gjerne litt chicken&steak krydder
Server kylling- ogpaprikagrytenmed ris, bulgur eller pasta til. Det er likevel ingenting i veien for å eksperimentere med flere krydder som for eksempel spisskummen, allehånde og kanel om man skulle ønske det
Del hvitløksfeddene i toBland tomatpuré og karri med kyllingkraftenBland alle ingrediensene sammen med kyllingen og ha de over i en gryte eller ildfast form med lokk eller en leirgryte
Hver region og hver kokk har sin egen måte å gjøre det på – og gjerne forskjellig ettersom om köftene skal stekes, ovnsbakes, i gryteog hva som serveres til
Kommentarer
cecilie eide
Bloggen er fjernet 💔
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.