Som sagt tidligere hadde jeg en del epler å gjøre bukt med. Krever null kokkeferdigheter Kan brukes til både pålegg, på dessertpannekaker og over frokostblandingen
Server med grovt brød. Skrell potetene, og riv dem grovt. Tilsett gulrot og broccoli. 2 hakkede gule løk1 ss olje1 liter grønnsaksbuljong4 – 5 rå poteter2 gulrøtter i tynne skiver1 broccolibukett i bitersalt, pepper, timianFres løken i olje
Krydre med salt og pepper, så river du hvitløken og har den også oppi. Karrien fra Santa maria (med blått lokk) liker jeg best til denne retten, da den er mye mer krydrete i smaken enn Hindukarrien (med grønt lokk)
Familien fylte derfor den lyseblå Cortinaen med hvetegrøpp, grovt rugmel og andre grove norske melsorter , samt brunost , før vi rullet inn på danskebåten og hjem til Århus etter feriene i Norge
Tilsett noen spiseskjeer med tomatpuré og la det surre i et par minutter. Rensk og kutt opp løken i smått, og surr den noen minutter i en gryte i litt olje
Gryten kan spises som den er, men det smaker godt med ris eller pasta som tilbehør og det smaker nydelig med et godt brød til som focaccia eller nanbrød
Med et dryss parmesanost på toppen er denne retten både god, sunn og billig. Den består av grov penne, fløte, rød pesto, grønne erter, spinat og tomater bakt i ovnen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.